Frietkraam op locatie

Frietkraam op locatie voor uw feest of evenement

Een frietkraam op locatie , ideaal! Stel je voor, op jouw trouwdag aan het eind van de avond, iedereen heeft vrolijk gefeest, gedronken en is moe van de polonaise lopen. Wie heeft er dan geen zin aan een lekker warme hap? Een lekker patatje mayo, een frikandel speciaal of een broodje hamburger, het kan allemaal. Als je door ons een frietkraam op locatie laat plaatsen dan zit daar personeel bij die jouw gasten bedienen. Jouw gasten kunnen dan bijvoorbeeld onbeperkt bestellen. Wij kunnen van te voren het assortiment samen stellen en een vaste prijs af spreken. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan en jouw gasten kunnen eten wat ze graag willen.

Prijs aanvragen

 

Een frietkraam op locatie of liever een viswagen?

Een frietkraam op locatie kan een snackwagen zijn met friet en allerlei diverse snacks. Maar het kan bijvoorbeeld ook een broodjes wagen  zijn met vers belegde broodjes. Liever  vis? Ook dat is geen probleem, wij beschikken ook over meerdere viswagens met lekkere gebakken vis, porties kibbeling en broodjes nieuwe haring. Kortom alles is mogelijk. Niet alleen een frietkraam op locatie maar ook broodjeswagens, viswagens of bijvoorbeeld shoarma wagens.

Ik wil een frietkraam op locatie maar heb gasten met allergenen

Heb je gasten met een glutenvrij dieet of bepaalde allergenen ? Geef dat dan aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij bieden namelijk ook snacks aan waar geen allergenen in zitten en deze snacks worden apart gefrituurd om kruisbesmetting te voorkomen.

Als je een frietkraam bij ons wilt huren dan komen wij die brengen inclusief personeel en dat is mogelijk in heel Nederland. De prijs van een frietkraam op locatie is afhankelijk van welke wagen je graag hebt en het assortiment. Het aantal gasten speelt natuurlijk ook een rol. Als je interesse in een frietkraam hebt neem dan geheel vrijblijvend contact  met ons op zodat wij jouw een scherpe aanbieding kunnen doen. Je kan ons bereiken via het contact formulier maar natuurlijk ook telefonisch op 0546 – 49 90 25 of 06 – 51 21 28 37.