Snackwagen verhuur

Snackwagen verhuur bij Weerink Event Catering

Je bent op zoek naar een snackwagen verhuur omdat je op een feest of een evenement voor het eten wilt zorgen. Bij Weerink Event Catering ben je dan op het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan snackwagens  en andere wagens zoals viswagens, broodjeswagens met vers belegde broodjes, shoarma wagens en pizza wagens. De keuze is dus enorm. Zoek dus niet langer naar een snackwagen verhuur want je bent hier bij het juiste adres. Alle wagens zijn voorzien van minimaal 2 tv schermen waar het menu op weergegeven wordt. Deze schermen kunnen we natuurlijk naar wens aanpassen om bijvoorbeeld jouw reclame te laten zien.

Prijs aanvragen

 

Snackwagen verhuur met personeel


Als je hebt gekozen welke snackwagen je wilt huren en het assortiment is samengesteld dan komen wij de snackwagen op locatie brengen. Dit doen wij standaard met eigen personeel, zij kennen de wagens en de apparatuur door en door zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en altijd perfecte patat en snacks kunnen uitserveren.

Prijzen snackwagen verhuur


De prijzen  van de snackwagen verhuur zijn afhankelijk van welke wagen je kiest maar ook het assortiment speelt hierbij een rol. Wij bespreken dit graag met jouw zodat we een gerichte prijs kunnen opgeven. Als je een prijs bij ons aan wilt vragen dan kan dat via het contact formulier  maar je mag ons natuurlijk ook bellen op 0546 – 49 90 25 of 06 – 51 21 28 37.

Snackwagen verhuur voor mensen met allergenen

Je hoort het steeds vaker, mensen met een glutenvrij dieet of bepaalde allergenen.  Helaas mogen ze daarom bepaalde voeding niet hebben. Wij bieden daarom een apart assortiment friet en snacks aan waar geen allergenen in zitten. Deze snacks worden apart gefrituurd om kruisbesmetting te voorkomen. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op.