Evenementen catering

“Hoe groot het evenement ook zal zijn, altijd zorgen wij voor een vlotte, dynamische en klantvriendelijke bediening.”

Zoals de naam Grondman Evenementen Catering al aangeeft is onze belangrijkste activiteit het verzorgen van catering op evenementen. Deze evenementen kunnen variëren van 100 bezoekers tot een aantal bezoekers die niet meer te tellen zijn en ver in de duizenden zullen liggen.

Altijd zullen wij onze wagens en materialen aanpassen aan het evenement. Ook het assortiment en producten zullen we in gezamenlijk overleg vastleggen.

Hoe groot het evenement ook zal zijn, altijd zorgen wij voor een vlotte, dynamische en klantvriendelijke bediening. Hierbij staat de hygiëne hoog in het vaandel.

De verkoop tijdens uw evenement kunnen wij verzorgen vanuit onze welbekende verkoopwagens alsmede vanuit verkoopunits of tentjes welke wij voorzien van horeca apparatuur en een sfeervolle inrichting. Hier ziet u ook weer de flexibiliteit van ons bedrijf in terug. Uiteraard wordt ook dan voldaan aan de hoogste veiligheidseisen. Ook hier geldt weer ons motto: niets moet, alles kan (in overleg)!

Contact opnemen?

Via onderstaand contact formulier kunt u vragen stellen maar ook prijzen aanvragen. Na het versturen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.