Besloten feest

“Wij verzorgen steeds vaker het gehele feest!”

Grondman Evenementen Catering organiseert steeds vaker uw complete feest! Denk hierbij aan Abraham of Sarah feestjes of een bedrijfsfeest. 

Bij ons kunt u alle zorgen laten zodat u zelf niet met verschillende partijen aan tafel hoeft te zitten. We organiseren voor u een feest waarbij wordt gedacht aan de inrichting in de zaal of tent middels hoge en lage tafels en stoelen waarbij ook aan de aankleding wordt gedacht!

Door onze vele opties is het organiseren van een onvergetelijk feest voor bijna ieder budget mogelijk! 

Contact opnemen?

Via onderstaand contact formulier kunt u vragen stellen maar ook prijzen aanvragen. Na het versturen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

De mogelijkheden

Benieuwd naar alle mogelijkheden die we kunnen bieden? Kijk dan vooral verder!

Benieuwd naar alle spullen die we hebben en welke u kan verwachten op uw feest? Klik hier voor onze verhuur pagina! Zelf uw feest organiseren? De artikelen op onze verhuur pagina zijn ook te huren voor eigen gebruik!

Bedrijven uitkoopje

Snackwagen

Voor u en uw gasten een lekker en gemakkelijke manier om te genieten van wat te eten! Onbeperkt genieten van de lekkerste patat en snacks!

Tent inrichting

Voor iedere tent of zaal hebben wij diverse tafels en stoelen, hoog en laag! Daarnaast kunnen wij uw locatie ook mooi aankleden! 

Hapjes

Bij een feest horen natuurlijk lekkernijen. Bij ons kunt u terecht voor een warme hap in de vorm van bittergarnituur of bitterballen maar ook voor luxe koude hapjes bent u bij ons aan het juiste adres!

Ontbijt

Het organiseren van ontbijt is bij ons ook mogelijk! In overleg regelen we verschillende soorten brood, broodjes en beleg, van zoet tot hartig!

Gebak

Naar uw wensen regelen wij ook gebakjes op uw feest. Gepersonaliseerd of een gewoon stukje slagroomtaart, van alles is mogelijk!

Luxe warme hapjes

Naast ons standaard assortiment zijn wij van alle markten thuis! Van sate stokjes tot hamburgers, wij gaan geen uitdaging uit de weg!