Verhuur

“Een feest zelf organiseren? Bij ons kunt u uw spullen ophalen!”

Soms is een feest niet zo groot dat wij die voor u hoeven te organiseren, of misschien vind u het organiseren van een feest zelf wel heel erg leuk? Dan nog kunt u bij ons terecht!

Wij hebben diverse tafels en stoelen, hoog en laag voor de inrichting van uw zaal of tent. Maar ook het huren van maar enkele stoelen of tafels is uiteraard mogelijk!

Daarnaast beschikken wij over een tap, een frisdrank tafel en diverse koelkasten. Een koelwagen nodig voor uw feest? Ook die staat voor u klaar!

Ook voor het verlichten van een ruimte bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken ook over een geluidsset die genoeg geluid geeft om er een mooi feest van te maken!

De prijzen van de te huren artikelen zijn in overleg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels het contactformulier of via de mail of whatsapp.

Contact opnemen?

Nieuwsgierig geworden? Via onderstaand contact formulier kunt u vragen stellen maar ook prijzen aanvragen. Na het versturen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

De mogelijkheden

De mogelijkheden tot het huren van artikelen is enorm! We gebruiken deze artikelen tevens wanneer wij een feest of dergelijke voor u moeten organiseren! Benieuwd naar deze mogelijkheden? Klik hier voor onze mogelijkheden voor het organiseren van uw Sarah, Abraham of ander besloten feest!

Koelwagen

Alle drank op uw feest goed koel bewaren? Wij hebben meerdere koelwagen in diverse groottes die ervoor zorgen dat uw drank koel wordt bewaard!

Drank

Drank hoort natuurlijk ook bij een feest. Bij ons kunt u naast een lege koelwagen ook een koelwagen gevuld met verschillende soorten drank ophalen!

Koelkasten

Gemakkelijk gekoelde dranken dicht in de buurt bewaren! Grote koelkasten waar veel drank in past, en dat ook nog eens op wielen!

Barkrukken

Bij ons kunt u ook terecht voor een groot of klein aantal krukken om uw gasten hoog te laten zitten!

Statafels

 Statafels om aan te hangen of om hoog aan te zitten. De praattafels zijn makkelijk te verplaatsen doordat ze inpklapbaar en ligt zijn. De tafels zijn ook te huren met kleden voor een mooier aanzicht!

Hoge biertafels

De hoge biertafels zien er toch wel erg gezellig uit op een feest! Lange hoge praattafels waar veel mensen aan kunnen staan of zitten! 

Biertafels en banken

Ook om laag te zitten kunt u bij ons terecht! Veel mensen die aan lange tafels op stevige banken kunnen zitten.

Bierbomen

Bierbomen zijn gemakkelijk te gebruiken als afscheiding maar kunnen ook worden gebruikt als uitgifte bar.

Prikfittingen

Voor verlichting kunt ook bij ons terecht. Wij hebben veel prikfittingen en lampen, in wit licht of in kleuren.

Verlichting

Om te zorgen dat er voldoende licht in uw zaal of tent aanwezig is hebben wij genoeg lampen! Met behulp van een lichtpaneel kunnen de lampen worden bediend.

Geluid

Onze eigen geluidsset is ook op te halen voor de verhuur! De set bestaat uit een verrijdbare muziekcomputer, 2 bassen en 2 geluidsboxen. Het geluid is gemakkelijk te bedienen met behulp van een iPad en spotify.

Tap

Wij hebben een compacte verrijdbare tap ter beschikking. De tap ziet er netjes en verzorgd uit met witte platen. 

Frisdranktafel

Om de tap compleet te maken kan de frisdranktafel worden gebruikt. Een tafel op een gemakkelijke hoogte om te gebruiken achter de bar! De tafel heeft net als de tap een wit omhulsel voor een mooie uitstraling. 

Bruine bar

Om de tap en de frisdranktafel een nog mooiere uitstraling te geven kan deze bruine bar om de tafel of tap worden gezet. Op deze manier lijkt dit net een bruine bar!

BQQ

Een BBQ op gas, lekker makkelijk! Bij ons kunt hem huren om zelf een gemakkelijke bqq te organiseren.

Bakplaat

Een gemakkelijke bakplaat waar vlees op kan worden gebakken maar ook andere etenswaren!

Heaters

Om een ruimte warm te houden kunnen onze heaters worden gebruikt. De verschillende heaters werken op gas of op elektriciteit en kunnen in een tent of zaal worden gezet of worden opgehangen.

Warmhoudwagen

Een grote warmhoudwagen die kan worden gevuld met grote en kleinere bakken. De wagen bevat ook een onderplaat die kan worden gebruikt als opbergruimte.

Warmhoudbak

Een warmhoudbak die op stroom werkt. Past 1 grote of meerdere kleinere bakken in. Gemakkelijk om te gebruiken bij een buffet of dergelijke. De bak wordt verwarmd middels elektriciteit.

Shaving dishes

Shaving dishes worden vaak gebruikt bij buffetten en is gemakkelijk te gebruiken. Met behulp van een vlam wordt de bak verwarmd.

Rational Steamer

De Rational Steamer voor de verhuur is een 10-plaats stemmer met een touchscreen en diverse programma’s. De steamer staat op een verrijdbaar onderstel, dit is dus erg handig voor transport! Bij het huren van de steamer zijn roosters inbegrepen.

Kapstokken

Kapstokken om te zorgen dat alle jassen bij uw feest kunnen worden opgehangen. Zo liggen ze niet in de weg en hoeft u niet naar een stapel jassen op de grond te kijken.