Patat

Tegenwoordig is patat op geen enkel evenement weg te denken. Want wie ziet een vette hap na het stappen nou niet zitten? Wij zijn te vinden op diverse grote en kleine evenementen in de regio!

Daarnaast worden onze wagens ook gebruikt voor een paar uur onbeperkt snacken bij  feestjes en partijen. Voor ons is niets te gek en wij helpen u graag denken! Neem vooral contact op voor alle mogelijkheden!

Onze patat is de echte Aviko Oerfriet, ambachtelijk gesneden friet met de juiste krokante bite, goudbruin van kleur en lekker zacht van binnen. De Oerfriet wordt gemaakt van de Hollandse Agria aardappelen. Met behulp van specifieke snijtechnieken heeft de Oerfriet een ambachtelijke uitstraling en komt de volle aardappelsmaak volledig tot zijn recht. Oerfriet is niet zomaar een frietje, en wij zijn niet de enige die dat vinden. Door de consument is de Aviko Oerfriet beoordeeld met een 8,3! Naast patat serveren wij ook diverse snacks in onze wagens.

Onze wagens

Wij beschikken over 5 patatwagens van verschillende groottes, geschikt voor ieder evenement!

Oerfriet 1
Luxe wagen
Oerfriet 2
XL wagen
XXL wagen

Assortiment

In onze patatwagens vind u echte oerfriet met daarnaast keuze uit diverse snacks, met of zonder brood. Daarnaast zijn in onze wagens diverse sauzen te krijgen, frietsaus, curry, ketchup, cocktailsaus, satésaus en mosterd. Daarnaast hebben wij rauwe en gebakken uien voor u klaar liggen voor onder andere een patatje speciaal of oorlog of een broodje hamburger of braadworst speciaal.

Enthousiast geworden?

Prijsaanvragen kunt u doen via het contactformulier. Daarnaast kun u hier ook alle overige vragen of opmerkingen aan ons kwijt!