Snackwagen aan huis

“Een nieuwe trend is het plaatsen van een snack/patatwagen op besloten feesten tegen een vooraf vast gestelde prijs.”

Een nieuwe trend is het plaatsen van een snack/patatwagen op besloten feesten tegen een vooraf vast gestelde prijs en tijd. Hierbij moet men denken aan buurtfeesten, verjaardagen, jubilea, trouwpartijen, bedrijfsfeesten, openingen ect. Met onze luxe patat/snackwagens komen wij bij u voor de deur rijden. Al uw gasten vinden dit een uitzonderlijk idee en het geeft uw feest een extra uitstraling waar lang over wordt nagepraat. Zoals van te voren alles nauwkeurig geregeld en afgesproken is, verzorgen wij de catering volgens uw wensen bij u aan huis.

Het is al mogelijk om vanaf € 550,- all inclusive complete snack/patatwagen aan huis te krijgen. Deze prijs is vastgesteld tot een aantal van 50 personen en hiervoor kunnen u en uw gasten 2 uur onbeperkt bij de wagen komen snacken! Wanneer wij het afval mee moeten nemen en niet bij u kunnen deponeren komen hier €50,- bij op.

Informeer vrijblijvend naar de talloze mogelijkheden waarbij ons motto is: Niets moet, alles kan (in overleg)!

Contact opnemen?

Via onderstaand contact formulier kunt u vragen stellen maar ook prijzen aanvragen. Na het versturen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.